THE ULTIMATE GUIDE TO خواص چای عناب و دارچین

The Ultimate Guide To خواص چای عناب و دارچین

The Ultimate Guide To خواص چای عناب و دارچین

Blog Article

از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آن‌ها از ویتامین‌های گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.

مواد شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال‌ها): عناب به صورت اعجاب‌آوری غنی از مواد مغذی گیاهی که فعالیت‌های خاص زیستی دارند (فیتونوترینت‌های زیست فعال) است و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بالاتری نسبت به گیلاس، انگور و سیب از خود نشان می‌دهد.

در طی تحقیقات علمی، در عصاره میوه عناب پلی ساکاریدهای اسیدی و یک پلی ساکارید خنثی یافت شده است. پلی ساکاریدهای اسیدی دارای ویژگی شلاته‌کردن (به دام انداختن) یون‌های فلزی بوده و از خود فعالیت آنتی‌اکسیدانی نشان می‌دهند.

.. همچنین به‌صورت کنسرو شده و گاهی به‌صورت عادی و به عنوان تنقلات استفاده می‌شود.

این ماده باعث بهبود علائم گوارشی در روده حیوان می‌شود. برای رفع یبوست می توانید شکم خود را ماساژ دهید که در مقاله ماساژ شکم برای رفع یبوست به شرح آن پرداخته‌ایم.

همچنین عناب، عملکرد برخی دارو‌ها مثل فنیتوین، فنوباربیتون و کاربامازپین که دارو‌های ضدتشنج به حساب می‌آیند را تشدید می‌کند و ممکن است برای شخص بیمار خطرناک باشد.

عناب می‌تواند استحکام استخوان را بهبود بخشد. میوه عناب می‌تواند برای افراد مسن یا کسانی که استخوان‌های شکننده دارند مفید باشد.

حالا که در مورد خواص و مضرات عناب خشک بیشتر می‌دانید وقت آن است در مورد خواص و طبع عناب خشک در طب سنتی هم بدانید.

برای درمان سرماخوردگی می‌توانید از ماساژ استفاده کنید که به طور کامل در مقاله ماساژ برای سرماخوردگی آموزش داده‌ایم.

عناب همچنین دندان‌ها را در برابر پوسیدگی درباره خواص عناب خشک مقاوم می‌سازد. چای عناب دارای ماده ضد سرطانی است و همچنین  باعث ترمیم بافت‌های آسیب دیده و تقویت عضلات می‌شود.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

همانطور که بالاتر هم برایتان نوشتیم، از جمله روش‌های درمانی جایگزین برای کنترل و درمان بی خوابی و نگرانی است. پس از انجام آزمایش‌های حیوانی این نتیجه به دست آمد که از جمله منابع مفید برای سیستم عصبی، سیستم ایمنی و گوارش انسان است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روش‌های رفع بی خوابی مقاله درمان بی خوابی را مطالعه نمایید.

این در حالی است که از گذشته‌های دور اقوام باستانی مانند چینی‌ها و ایرانیان به طور گسترده‌ای از عناب در خوراک خود استفاده می‌کرده‌اند. اگر می‌خواهید به خواص جادویی این میوه پی ببرید و آن را بیشتر بشناسید، این مقاله را از دست ندهید.

برای خوش طعم شدن می‌توان مقداری هل، دارچین یا زنجبیل نیز به دمنوش اضافه کرد.

Report this page